Anthias logo

We zijn vandaag geopend van 14:00 – 18:00

Hobbyduiker

Ben je een doorgewinterde duiker of begin je net met duiken? Anthias staat klaar om je te helpen met deskundig advies. Wij snappen dat iedere duiker een andere behoefte heeft! Het kiezen van de juiste duikuitrusting is een persoonlijke aangelegenheid en wij helpen je bij het maken van de beste keuzes voor jouw behoeften en budget.

Anthias kan een volledige duikruitrusting voor jou samenstellen; een duikpak in de juiste dikte en pasvorm, comfortabele vinnen, trimvest en een duikcomputer die past bij jouw duikstijl en ervaringsniveau. Ook duiktassen om je duikuitrusting gemakkelijk te vervoeren en meer.

Duiken in Nederland is totaal anders dan bijvoorbeeld duiken in de Caraïben. En als het handiger is om een uitrusting in het buitenland te huren, zeggen we dat ook. Een eerlijk advies is ons veel waard.
Overweeg je om een droogpak te kopen, dan zijn er regelmatig testdagen bij Anthias. In onze winkel hebben we droogpakken op voorraad en we verkopen alleen die producten waar we volledig achterstaan en praktijkervaring mee hebben. Ben je serieus geïnteresseerd en voldoe je aan onze voorwaarden? Dan kunnen we een testduik plannen.

Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologisch snufjes en delen deze kennis graag met jou. Is er een gebied wat niet tot de deskundigheid van Anthias hoort, dan is het voor ons een kleine moeite om contact te leggen met een andere leverancier. Anthias heeft een groot netwerk, ook met meerdere duikscholen en duikverenigingen. Met alle plezier brengen wij duikers met elkaar in contact.

Ben je een techduiker? Dan ben je ook op de goede plek bij Anthias. Wij denken met je mee over gespecialiseerde duikapparatuur en kleding voor je grotduiken, wrakduiken en diepduiken.
Anthias is er ook voor de snorkelaars: Een goed passend duikmasker is belangrijk voor helder zicht onder water en een comfortabele snorkel is superfijn.

En nog meer:
Zwembril op sterkte, duikmasker op sterkte.
Oorpluggen in verschillende maten
Verkoop van gebruikte materialen
Cadeaubonnen van Anthias.

Goed om te weten:
Alle materiaal van Sublub zijn leverbaar. De bijhorende garanties en eventuele reparaties gaan ook via Anthias.